JAPON – TÜRK ORTAK YEMEK RESEPSİYONU PROJESİ
28 Ağustos 2014
Türkiye Cumhuriyeti ve Japonya arasındaki diplomatik ilişkilerin kurulmasının 90. Yılı münasebetiyle 26 Ağustos 2014 tarihinde saat 19:00’ da Topkapı Sarayında Japon ve Türk Mutfağı Resepsiyonu düzenlenmiştir. Bu Resepsiyona İstanbul Arkeoloji Müzeleri Genel Koordinatörü Sayın Köyüm Özyüksel katılmıştır.
TÜM HABERLER
22
Nisan
2024
TURSAV Heyetimiz, TÜRSAB Turizm ve Meslek Lisesi’nde Bir Toplantı Gerçekleştird
HABERİ OKU19
Nisan
2024
Güney Marmara BTK, Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü İş Birliği ile Bilgilen...
HABERİ OKU19
Nisan
2024
Bodrum BTK Heyetimiz, Turizm Haftası Kapsamında Düzenlenen Etkinliklere Katıldı
HABERİ OKU19
Nisan
2024
Karayolu, Ulaştırma, Taşımacılık ve Araç Kiralama İhtisas Başkanlığımız Kabataş...
HABERİ OKU19
Nisan
2024
IATA’nın 2024 yılı APJC Toplantısı, TÜRSAB Genel Merkezimizde Gerçekleştirildi
HABERİ OKU18
Nisan
2024
TÜRSAB Heyetimiz, "Batman Turizm Master Planı Çalıştayı" Kapsamında Batman’ı Zi...
HABERİ OKUTÜM DUYURULAR
19
Nisan
2024
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Tarafından Başlatılan Batı Karadeniz'i Ke...
HABERİ OKU19
Nisan
2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Uygulanacak Ziyaret Hizmetleri Ha...
HABERİ OKU17
Nisan
2024
Yabancı Tur Operatörleri İçin Çalışma İzni Değerlendirme Kriterleri Hakkında Du...
HABERİ OKU