KURUL TARAFINDAN YAPILAN ÖNEMLİ DUYURU

Sayın Genel Kurul Katılımcısı,

Malumunuz olduğu üzere TÜRSAB 23. Olağan Genel Kurulu; 17.02.2018 Cumartesi-18.02.2018 Pazar günü saat 10:30’da, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı-Rumeli Salonu, Harbiye/İstanbul adresinde belirlenen gündem ile, ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı, yasa gereğince çoğunluk aranmaksızın, aynı yer ve aynı saatte 24.02.2018 Cumartesi günü, seçimlerin ise 25.02.2018 Pazar günü saat: 09:00-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Bu çerçevede; aşağıda belirtilen hususları Genel Kurul Katılımcılarının dikkatine sunarız.

1- TÜRSAB 23. Olağan Genel Kurul’una katılım için hazirun listesinde adı bulunan acenta temsilcisinin Genel Kurul salonuna girebilmesi için, kayıt masasından “Genel Kurul Katılım Kartını” alması zorunludur.

2-  Genel Kurul Kayıt masaları, Genel Kurulun yapılacağı yerde 24.02.2018 günü saat 08:30 dan itibaren kayıt işlemine başlayacaktır.

3-    Genel Kurul’un yapılacağı Rumeli Salonuna yalnızca “Genel Kurul Katılım Kartını” alan ve bu kartı görevlilere ibraz eden katılımcılar girebilecektir. Katılımcıların dışında hiç kimse Genel Kurulun yapılacağı salonlara alınmayacak olup, Salonlara alınma yönünde talepte bulunulmaması ÖNEMLE duyurulur. 

Kayıt Merkezinde Soyadına göre Kayıt Deskleri  düzeni kurulacaktır.

4- Katılımcılara kayıt sırasında verilecek kartların renkleri şu şekildedir.

ÜYE                                                  Beyaz

KONUK                                             Turuncu

BASIN                                               Sarı

GENEL KURUL GÖREVLİSİ          Mavi

ADAY TEMSİLCİSİ                         Yeşil

( üniformalı host/hostes)

Genel Kurul Çalışma Salonlarına sadece Beyaz renkli karta sahip olan Üyeler ve Mavi Renkli Görevliler girebilecektir. Diğer renkte kartlara sahip olanlar sadece fuaye alanlarında bulunabileceklerdir.

Sarı Kart sahibi Basın Mensupları sadece belirlenecek oturumlara girebilecekler ve kendilerine ayrılan bölümde oturup görüntü alabileceklerdir.

5- Hazirun listesinde kesinleşen sayıda Genel Kurul üyeleri için yeterli büyüklükte olan Rumeli Salonunun yanı sıra Rumeli -1 Kat ( Alt Kat ) Toplantı Salonu olarak hazırlanacaktır. Bu salonda da Rumeli Salonundaki oturumların  anlık takip edilebileceği ekranlar kurulacaktır.

6- Genel Kurul Gündeminin 2. Maddesinde bulunan “Divan’ın Teşekkülü”, Bakanlık Tarafından Atanan Kurul ve yazılı önerge ile teklif edilerek oylaması yapılacak 2 kişilik katip seçimi ile tamamlanacaktır.

7- Bakanlık tarafından atanan Kurul, 25.02.2018 tarihindeki genel kurul gündem maddeleri ile ilgili oyların sayımı için Rumeli Salonunda görevlendirilmek üzere 6, İhtiyaç halinde Rumeli -1 kattaki Salonda oy sayımı için 6 kişiden oluşan, toplam 12 oy sayım görevlisi görevlendirecektir. Oy sayım görevlilerine ilişkin aday listesi Yönetim Kuruluna aday olan listelerin temsilcileri tarafından eşit sayıda belirlenerek Divana bildirilecektir. Bu kişiler, Genel Kurul Katılım Kartını almış katılımcılardan oluşacaktır.

8- Genel Kurul Gündeme uygun bir şekilde Bakanlık Tarafından Atanan Kurul tarafından açılacaktır.

9- Genel Kurul Katılımcısı olmayan ve Genel Kurul Katılım Kartı bulunmayan diğer konuklar için turuncu renkte Konuk kartı verilecek olup, Konuk kartı sahipleri sadece salon fuayelerinde  ağırlanacaktır. Konuk Kartına sahip misafirlerin Genel Kurulun yapılacağı Rumeli Salonuna giriş yapmalarına izin verilmeyecek, aksi yöndeki talepler kesinlikle kabul edilmeyecektir.

10- Cumartesi günü saat 08.30 – 10.30 ve 16.00 – 16.45 saatleri arasında çay/kahve/kuru pasta ikramı yapılacaktır.  13.00 – 14.30 saatleri arasında öğle yemeği  ( sandöviç ve meşrubat ) ikramı yapılacaktır.  İkramlar Rumeli Üst ve Alt Fuayeleri ve Hisar Salonunda yapılacaktır. Pazar günü ise çay/kahve ikramları 09.00 – 10.00 saatleri arasında, öğle yemeği ( sandöviç ve meşrubat ) 13.00 – 14.30 saatleri arasında  Rumeli Üst Kat Fuayelerinde ve Anadolu Oditoryum Giriş Fuayesinde yapılacaktır. Bu ikramların dışında katılımcıların yapacakları tüm yiyecek ve içecek harcamaları kişilerce doğrudan yapılacaktır.

11- Genel Kurul Toplantı Salonlarında ve Fuayede sigara içmek yasak olup, bu ihtiyaç için Ana Bina ve Rumeli Salonu dışında sigara içme çadırları kurulacaktır.

12- Yönetim Kurulu adaylarının katılımcılarla görüşmeleri ve toplantıları için Dolmabahçe Salonu bölümlü olarak ayrılmış olup, adaylara tahsis yapılacaktır. Bu alanlardaki tüm ikramlar tahsis edilen aday/adaylara ait olacaktır.

13- Yönetim Kurulu Adaylarına, Ana Bina girişinde birer stand ( Kurul tarafından hazırlatıp tahsis edilecektir ) tahsis edilecektir. Bunların dışında hiç bir mekanda herhangi bir şekilde aday tanıtım standı kurulmasına, pankart asılmasına veya hareketli/sesli tanıtım yapılmasına  izin verilmeyecektir.

14- Genel Kurul Toplantısı sırasında TÜRSAB görevlileri ( TÜRSAB çalışanları ve Kurulun görevlendireceği üniformalı host/hostesler – Mavi Tanıtım Kartlı ) tüm ilgili alanlarda görevli olacaktır. Salon girişlerinde host ve hostesler kapı ve kart kontrolü yapacaklardır.

15- Gerek Ana Bina giriş fuayesinde gerekse Rumeli Salonu fuayesinde vestiyer hizmeti bedelsiz olarak verilecektir.

16- Kayıt Çadırı içinde Basın ve Konuklar için ayrı Kayıt Deski kurulacaktır.

17- Adayların kendi çalışmalarına yardımcı olması için görevlendirecekleri – varsa – üniformalı host/hostesler için ayrı kart ( yeşil renkli ) verilecektir. Ancak bu elemanların Genel Kurul Salonlarına giriş izni olmayacaktır. Adayların, bu görevlilerin isim listesini en geç 21 Şubat 2018 Çarşamba günü saat 17.00 ye kadar Bakanlık Tarafından Atanan Kurul’a teslim etmeleri gerekmektedir.

18- Basın Merkezi için Galata Salonu rezerve edilmiştir. 2 gün boyunca Basın Mensuplarının çalışmaları için bu salonda gerekli düzen kurulu olacaktır.

19- 24.02.2018 tarihi ve 25.02.2018 tarihinde ücretsiz internet wı-fı hizmeti sağlanacaktır. Network ve Şifre ilan edilecektir.

20- 24.02.2018 tarihi ve 25.02.2018 tarihinde ambulans ve sağlık ekibi ( doktorlu ) görevli olacaktır. İhtiyaç durumunda TÜRSAB Görevlilerine ( mavi kartlı host ve hostesler ) haber verilmesi rica olunur.

21- Topkapı A Erkekler için, Topkapı B Salonu Kadınlar için Mescit olarak düzenlenecektir.

Tüm Katılımcıların, Genel Kurulun huzur içerisinde geçmesi ve tamamlanması için sorumluluk bilinci ile hareket edeceklerine olan inancımız ile herkese şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.

Saygılarımızla,

Emin Nedim ÖZTÜRK     Memnun Talha ÇAMAŞ   Mustafa KUTLUOĞLU 

TÜM HABERLER
19  Nisan  2024
Güney Marmara BTK, Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü İş Birliği ile Bilgilen...
HABERİ OKU
19  Nisan  2024
Bodrum BTK Heyetimiz, Turizm Haftası Kapsamında Düzenlenen Etkinliklere Katıldı
HABERİ OKU
19  Nisan  2024
Kuzeydoğu Anadolu BTK, Turizm Haftası Kapsamında Etkinlik Düzenledi
HABERİ OKU
19  Nisan  2024
Karayolu, Ulaştırma, Taşımacılık ve Araç Kiralama İhtisas Başkanlığımız Kabataş...
HABERİ OKU
19  Nisan  2024
IATA’nın 2024 yılı APJC Toplantısı, TÜRSAB Genel Merkezimizde Gerçekleştirildi
HABERİ OKU
18  Nisan  2024
TÜRSAB Heyetimiz, "Batman Turizm Master Planı Çalıştayı" Kapsamında Batman’ı Zi...
HABERİ OKU
18  Nisan  2024
Gastronomi Turizmi İhtisas Başkanlığımız Koordinasyonunda, “Safranbolu Bilgilen...
HABERİ OKU
18  Nisan  2024
TÜRSAB Genel Merkezimizde "Gürcistan Destinasyon Tanıtım Etkinliği" Gerçekleşti...
HABERİ OKU
TÜM DUYURULAR
19  Nisan  2024
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Tarafından Başlatılan Batı Karadeniz'i Ke...
HABERİ OKU
19  Nisan  2024
Turist Rehberliği Meslek Kanunu’ndaki Değişikliklere İlişkin Önemli Duyuru
HABERİ OKU
19  Nisan  2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Uygulanacak Ziyaret Hizmetleri Ha...
HABERİ OKU
18  Nisan  2024
Enformasyon Memurluğu Turizm Bilgisi Sınavı Hakkında Önemli Duyuru
HABERİ OKU
17  Nisan  2024
Milli Saraylar Acenta Portalı Faaliyete Başladı
HABERİ OKU
17  Nisan  2024
Yabancı Tur Operatörleri İçin Çalışma İzni Değerlendirme Kriterleri Hakkında Du...
HABERİ OKU
17  Nisan  2024
Ankara Palas Müzesi Bilet Fiyatı Hakkında Duyuru
HABERİ OKU
16  Nisan  2024
Gürcistan Destinasyon Tanıtım ve B2B Görüşme Etkinliği Hakkında Duyuru
HABERİ OKU