İSKANDİNAV VE BALTIK BÖLGESİ 7 ÜLKE SANAL SAĞLIK TURİZM FUARI HAKKINDA DUYURU

Değerli üyelerimiz,
                                                                                     
T.C. Ticaret Bakanlığı, Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Derneği (THTC) ve Birliğimiz iş birliğinde, 9-11 Aralık 2021 tarihleri arasında İsveç, Norveç, Danimarka, Finlandiya, Litvanya, Letonya ve Estonya olmak üzere 7 ülkeyi kapsayacak Sağlık Turizm Sanal Fuarı gerçekleştirilecektir.


İskandinav ve Baltık bölgesi sanal sağlık fuarında, öncelikli hedef ülkeler arasında yer alan İsveç, Norveç, Danimarka, Finlandiya, Litvanya, Letonya ve Estonya ülkeleri ile partnerlik ilişkilerinizi kurmak ve iş birliklerinizi arttırmak için sağlık turizmi ile ilgilenen üyelerimiz davet edilmektedir.
 
6 aylık hazırlık çalışması sonucu 500’ü aşkın profesyonel ziyaretçinin kayıt yaptırdığı fuarda ikili görüşmeler yapmak üzere 30 Kasım 2021 tarihine kadar kayıtların yapılması ve sanal standların oluşturulması gerekmektedir. 1 Aralık 2021 tarihinde açılacak B2B platformuyla da randevulaşma süreçleri başlayacaktır.

Daha önce gerçekleştirilen 10 sanal fuara katılım teyidi vermiş seyahat acentalarımız haricinde yeni katılım sağlayacak TÜRSAB üyesi ve Sağlık Turizm Aracı Kurum Akredite Belgesi olan acentalarımızın ‘İskandinav ve Baltık Bölgesi 7 Ülke Sanal Sağlık Turizm Fuarı’na iştirak edebilmeleri için katılım formunu doldurarak en geç 30 Kasım 2021 Salı günü mesai bitimine kadar chairman@thtdc.org adresine Sağlık Turizm Akredite belgeleri ile birlikte iletmelerini gerekmektedir.
 
İştirakçi kurumlar, sanal fuarda stantlarını açarak tüm tanıtım materyallerini sergileyebilecek ve B2B ikili görüşmelere katılım sağlayabileceklerdir.
 
Özel sektör katılım katkı payı olarak 10.000 TL+KDV bedel olup, Birliğimiz ile yapılan protokol çerçevesinde seyahat acentalarımız bu bedelden muaf tutulacaklardır ve ÜCRETSİZ katılım sağlayabileceklerdir.
 
Sağlık kuruluşlarımız için ayrılan kota 15 ve TÜRSAB üyelerimiz için 25 kurum olup başvuru öncelik sırasına göre teyit edilecektir.

Katılım Formu için tıklayın.

Tanıtım Broşürü için tıklayın.


Üyelerimize saygıyla duyurulur.

TÜM HABERLER
17  Ekim  2026
TÜRSAB Kültür Turizmi İhtisas Başkanlığımız Koordinasyonunda “Antandros Kazılar...
HABERİ OKU
17  Ekim  2026
TÜRSAB Kültür Turizmi İhtisas Başkanlığımız Koordinasyonunda “Antandros Kazılar...
HABERİ OKU
16  Ekim  2026
Küba Turizm Kurulu Turizm İşleri Danışmanı Eddy Santos González, TÜRSAB Çukurov...
HABERİ OKU
16  Ekim  2026
Küba Turizm Kurulu Turizm İşleri Danışmanı Eddy Santos González, TÜRSAB Çukurov...
HABERİ OKU
15  Ekim  2026
Yönetim Kurulu Başkanımız Firuz Bağlıkaya ve Başkan Başdanışmanımız Numan Olcar...
HABERİ OKU
13  Ekim  2026
TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanımız Firuz Bağlıkaya DEİK Tarafından Düzenlenen AB-...
HABERİ OKU
13  Ekim  2026
TÜRSAB Heyetimiz RTG Summit ve QTA Reisesommer 2026 Etkinliklerine Katılarak Al...
HABERİ OKU
12  Ekim  2026
Türkiye’de Hizmet Veren Büyük Tur Operatörlerinin Temsilcileri, Yönetim Kurulu ...
HABERİ OKU
TÜM DUYURULAR
18  Ekim  2026
20. TTI İzmir – Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi’nde TÜRSAB Çatısı ...
HABERİ OKU
17  Ekim  2026
Dubai Destinasyon Uzmanlık Eğitimi Hakkında Duyuru
HABERİ OKU
16  Ekim  2026
TTI İzmir Seyahat Acentalarımıza, Konaklama Tesislerine ve Tüm Sektör Paydaşlar...
HABERİ OKU
16  Ekim  2026
Seyahat Acentalarımız İçin Bankaların Pos Komisyon Oranları
HABERİ OKU
16  Ekim  2026
TÜRSAB-Yapı Kredi İş Birliği Anlaşması Hakkında Duyuru
HABERİ OKU
15  Ekim  2026
20. TTI İzmir – Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi Hakkında Duyuru
HABERİ OKU
14  Ekim  2026
"Antandros Kazıları ve Aeneas’ın İzinde" Paneli Hakkında Duyuru
HABERİ OKU
13  Ekim  2026
TÜRSAB Üyesi Seyahat Acentalarına Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’ni Ücr...
HABERİ OKU