12. TRAVEL TURKEY İZMİR TURİZM FUARI / 06-08 ARALIK 2018

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde düzenlenen ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Kongresi Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olarak Türkiye Seyahat Acentaları Birliği-TÜRSAB ve İZFAŞ ortaklığıyla 12. kez 06-08 Aralık 2018 tarihleri arasında Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar kompleksi olan fuarizmir’de gerçekleşecektir.

TRAVEL TURKEY İZMİR 2017 YILINDA BİR REKORA İMZA ATTI!

Geçen yıl 36 farklı ülkeden 1284 katılımcının yer aldığı Travel Turkey İzmir fuarı, 63 farklı ülkeden 44.589 kişi tarafından ziyaret edilmiştir. 2018 yılı içinde mevcut firmaların katılımı devam ederken, yeni firma ve yeni destinasyonlardan da artan katılım talepleri Travel Turkey İzmir’in bu yılda yeni işbirlikleri için ticari bir platform olacağını göstermektedir. Buna bağlı olarak, fuarın bu yıl da büyümesi hedeflenmektedir. Sektörün talebi üzerine fuar bu Perşembe-Cumartesi günleri 3 gün boyunca organize edilecektir. İlk 2 gün sadece profesyonel ziyaretçiye, Cumartesi ise halka açık olacaktır. Fuar 2018 yılında 20.000 m2 nin üzerinde gerçekleşecektir.

TURİZM SEKTÖRÜNDEKİ EŞSİZ  İŞ FIRSATLARI VE YENİ TRENDLER BU FUARDA!

Travel Turkey İzmir Fuarı her yıl artan yurtdışı katılımıyla büyümeye, katılımcılarına fırsatlar sunmaya ve dünya turizm sektöründe bilinirliliğini arttırmaya devam edecektir. Yurtdışı trendlerini takip ederek gelişen ve B2B olarak büyüyen fuarda her yıl yeni konseptler geliştirerek sektörün ihtiyaçlarına göre yeni özel bölümler oluşturulmaktadır.

İLK KEZ TRAVEL TECHNOLOGY ÖZEL BÖLÜMÜ!

Bu yıl fuarda ilk defa sektörde ağırlığı her gün daha fazla hissedilen seyahat teknoloji firmalarının katılımıyla oluşturulacak TRAVEL TECHNOLOGY Özel bölümünde katılımcılar, profesyonel ziyaretçilere sektördeki yeni ürün ve teknolojilerini ayrılan özel alanda tanıtma imkanı bulacaklardır. Ayrıca bu bölüm içerisinde kurulacak ‘Forum Alanında’ fuar boyunca yurtiçi ve yurtdışından gelecek önemli konuşmacılar sektörle bir araya gelerek sektördeki gelişmeleri interaktif olarak paylaşacaklar.

B2B ve B2I SPEED NETWORKING ETKİNLİKLERİ!

Ülkemizin tüm destinasyonlarının tanıtımına büyük katkı sağlaması hedeflenerek bu yıl ilk defa Influencer Etkinliği düzenlenecektir. Influencer Etkinliği kapsamında fotoğraf, video ve yazılarıyla tüm dünyada milyonlarca kişinin seyahat tercihine yön veren içerik yaratıcıları, bloggerlar ve sosyal medya fenomenleri VIP ziyaretçi olarak fuar boyunca  ağırlanacaktır. Fuarın ikinci günü yapılacak özel paneller sonrasında B2I (Business-to-Influencer) toplantılarında katılımcılar, dijital platformun öncüleri, sektör profesyonelleri ve marka temsilcileriyle bir araya gelebileceklerdir. Ayrıca, Türk Hava Yolları (THY) nin desteğiyle her yıl devam eden dünyanın önemli tur operatörleri ve seyahat acentelerinden satın almacılar ile fuarda stand ile yer alan katılımcı firmaların buluşacağı ‘Speed Networking Etkinliği’ fuarın ilk 2 günü gerçekleştirilecektir. Bu yıl özellikle MICE ile ilgili birçok satın alıcı fuarda Hosted Buyer programı çerçevesinde VIP ziyaretçi olarak ağırlanacaktır. Bu program ile fuar katılımcılarının yeni iş bağlantıları yapmalarını ve ülkenin turizm gelirlerini artıran sözleşmelere imza atmaları hedeflenmektedir.

FUARLA EŞ ZAMANLI 4. ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ KONGRESİ

4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, 6-8 Aralık 2018 tarihleri arasında TÜRSAB ve İzfaş ortaklığıyla dördüncü kez fuarla eş zamanlı başlayıp üç gün boyunca A salonunda yapılacaktır. Kongre, dünyanın önde gelen gastronomi ve turizm uzmanları ile eğitimcilerini bir araya getirmek, gelişen turizmin ihtiyaçlarına cevap verebilecek yeni yaklaşımlar kazanmak amacıyla düzenlenmektedir. Bilimsel programı yanında sosyal program olarak da keyifle vakit geçireceğiniz kongremize kaydınızı http://izmirgastrotourismcongress.com web sitesinden mutlaka yaptırınız.

TUR OPERATÖRLERİ VE SEYAHAT ACENTALARINA ÖZEL %25 İNDİRİM!

TRAVEL TURKEY İZMİR fuarında son üç yıldırtüm tur operatörleri ve seyahat acentalarına liste fiyatları üzerinden %25 TÜRSAB özel indirimi uygulanmıştır. Sektörün katılımını artırmak ve firmaları desteklemek adına yapılan bu özel indirim 2018 yılında da devam etmektedir.

KOSGEB VE İZMİR TİCARET ODASI STAND DESTEKLERİ

Fuarımız KOSGEB ve İZMİR TİCARET ODASI (İTO) tarafından desteklenmektedir. KOSGEB, KOBİ‘lere en fazla 50 m2’ye kadar m2 başına 100.-TL, İzmir Ticaret Odası ise üyelerine 12 m2’ye kadar teşvik imkanı sunmaktadır.

Travel Turkey İzmir yeni fuar alanında emin adımlar ile büyümeye ve gelişmeye devam ederken sizleri de aramızda katılımcı olarak görmeyi diler, detaylı bilgi için sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağımızı bildiririz.

Register as a hosted buyer için tıklayınız.

STAND YERİ TEKLİFİ VE DİĞER DETAYLAR İÇİN İLETİŞİM:

Esra TOLGAY

Fuarlar Direktörü / 0212 259 84 04 - 0539 453 89 50 esra.tolgay@tursab.org.tr

Sevinç DİVRİKLİ

Fuarlar Direktörü /  0212 259 84 04 - 0539 453 89 20 sevinc.divrikli@tursab.org.tr

TÜM HABERLER
19  Nisan  2024
Güney Marmara BTK, Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü İş Birliği ile Bilgilen...
HABERİ OKU
19  Nisan  2024
Bodrum BTK Heyetimiz, Turizm Haftası Kapsamında Düzenlenen Etkinliklere Katıldı
HABERİ OKU
19  Nisan  2024
Kuzeydoğu Anadolu BTK, Turizm Haftası Kapsamında Etkinlik Düzenledi
HABERİ OKU
19  Nisan  2024
Karayolu, Ulaştırma, Taşımacılık ve Araç Kiralama İhtisas Başkanlığımız Kabataş...
HABERİ OKU
19  Nisan  2024
IATA’nın 2024 yılı APJC Toplantısı, TÜRSAB Genel Merkezimizde Gerçekleştirildi
HABERİ OKU
18  Nisan  2024
TÜRSAB Heyetimiz, "Batman Turizm Master Planı Çalıştayı" Kapsamında Batman’ı Zi...
HABERİ OKU
18  Nisan  2024
Gastronomi Turizmi İhtisas Başkanlığımız Koordinasyonunda, “Safranbolu Bilgilen...
HABERİ OKU
18  Nisan  2024
TÜRSAB Genel Merkezimizde "Gürcistan Destinasyon Tanıtım Etkinliği" Gerçekleşti...
HABERİ OKU
TÜM DUYURULAR
19  Nisan  2024
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Tarafından Başlatılan Batı Karadeniz'i Ke...
HABERİ OKU
19  Nisan  2024
Turist Rehberliği Meslek Kanunu’ndaki Değişikliklere İlişkin Önemli Duyuru
HABERİ OKU
19  Nisan  2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Uygulanacak Ziyaret Hizmetleri Ha...
HABERİ OKU
18  Nisan  2024
Enformasyon Memurluğu Turizm Bilgisi Sınavı Hakkında Önemli Duyuru
HABERİ OKU
17  Nisan  2024
Milli Saraylar Acenta Portalı Faaliyete Başladı
HABERİ OKU
17  Nisan  2024
Yabancı Tur Operatörleri İçin Çalışma İzni Değerlendirme Kriterleri Hakkında Du...
HABERİ OKU
17  Nisan  2024
Ankara Palas Müzesi Bilet Fiyatı Hakkında Duyuru
HABERİ OKU
16  Nisan  2024
Gürcistan Destinasyon Tanıtım ve B2B Görüşme Etkinliği Hakkında Duyuru
HABERİ OKU