25 – 29 MART 2014 ZAGREB İNCELEME GEZİSİ / TARIH DEĞİŞİKLİĞİ
Bilindiği üzere potansiyel pazarları incelemek, var olan çalışmaları destekler nitelikte ve/veya yeni ürünler geliştirilmesine olanak sağlayacak biçimde görüşmeler yaparak karşılıklı turizm faaliyetleri olanaklarını araştırmak ve gelişmelerin takip edilmesi amacıyla Birliğimiz ve başta THY olmak üzere hava yolları işbirliğinde 5 yılda 60 destinasyona inceleme ziyareti düzenlenmektedir.
Bu çalışmalar çerçevesinde; Hırvatistan Turizm Ofisi, THY ve TÜRSAB işbirliğinde, 25 – 29 Mart 2014 tarihleri arasında Hırvatistan’ın Zagreb şehrine bir inceleme gezisi gerçekleştirilecektir.
Ev sahibi kurum olan Hırvatistan Turizm Ofisi ve THY tarafından davet edilmesi istenen acentalar dışında geziye katılacak diğer üyelerimiz, duyuru sonrasında yaptıkları yazılı başvurular sonucu başvuran acentalarımızın arasından kura ile belirlenecektir. Katılım imkanı her acenta başına tek kişi ile sınırlıdır. Katılım kura veya davet ile her acenta için ücrete tabi olup, bu ücret Hırvatistan için 150 Euro olarak belirlenmiştir. Vize ücretleri ve yurtdışı çıkış pulları katılım bedeline dahil olmayıp; katılımcılarımız tarafından bizzat karşılanacaktır.
Bu bilgiler doğrultusunda; Birliğimiz ve THY işbirliğinde 25 – 29 Mart 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Zagreb İnceleme Gezisine katılmak isteyen üyelerimizin aşağıdaki iletişim bilgilerine katılım teyitlerini 15 Mart 2014 tarihine kadar e-mail yolu ile bildirmeleri ve aldıkları yazılı davet sonrasında aşağıda belirtilen hesap numarasına katılım bedeli olan 150 Euro’yu yatırmaları önemle rica olunur.
LCV
Özge Ünal
TÜRSAB Kurumsal İlişkiler Birimi
Tel :0 212 259 84 04
Faks : 0 212 260 29 58
Mail : kurumsaliliskiler@tursab.org.tr
TÜRSAB SEYAHAT ACENTALARI HİZMETLERİ TİCARET LTD.ŞTİ
| BANKA ADI | IBAN NUMARASI |
| TEB (EURO) | TR66 0003 2000 4320 0000 3165 76 |
| BANKASYA (EURO) | TR53 0020 8000 2200 8191 3300 03 |
| AKBANK (EURO) | TR32 0004 6001 6603 6000 0642 70 |
NOT : Hırvatistan Başkonsolosluğu, Türk Vatandaşlarına Hırvat Vizesi vermekte olup, diğer Schengen ülkelerinden alınmış olan çok girişli Schengen vizeleriyle de ülkeye giriş yapılabilmektedir. Söz konusu ziyarete katılacak kişilerin pasaportlarının en az 6 ay geçerlilik süresi olmalıdır. Talep edilirse TÜRSAB’dan geziye katılımınız ile ilgili bir yazı verilecektir.
