AİRASİA HAVAYOLU ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİ TÜRSAB GENEL MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ
AirAsia Havayolu şirketinin üst düzey yöneticileri ile 24 Haziran 2025 Salı günü TÜRSAB Genel Merkezimizde verimli bir toplantı gerçekleştirdik.
14 Kasım 2025 tarihinde Malezya, Kuala Lumpur’dan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na ilk uçuşunu gerçekleştirecek olan AirAsia Havayolu’nun Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Datuk Kamarudin Meranun, CEO’su Benyamine Ismail ve Ticari İşler Başkanı Amanda Woo’nun katılımıyla düzenlenen toplantıda, yeni uçuş hattının sektöre sağlayacağı katkılar ele alındı.
TÜRSAB’ı temsilen toplantıya Başkan Yardımcımız Davut Günaydın, Başkan Başdanışmanımız ve Havayolu Bilet Satış ve IATA İhtisas Başkanımız Numan Olcar, İhtisas Başkan Yardımcımız Buket Durmuş, İhtisas Üyesi Erhan Seven ve beraberindeki TÜRSAB heyetimiz katılım gösterdi.
AirAsia’nın İstanbul seferlerinin, ülkemiz turizmi ve seyahat sektörü açısından önemli bir gelişme olacağına inanıyor; yeni hattın tüm paydaşlar için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.