ASTANA – ALMATI HEYET ZİYARETİ, 8 – 12 EYLÜL 2015
DEİK tarafından Birliğimize iletilen yazıda, DEİK Türkiye – Kazakistan İş Konseyi tarafından, 8 – 12 Eylül 2015 tarihlerinde Kazakistan’ın Astana ve Almatı şehirlerini kapsayan heyet ziyareti düzenleneceği belirtilmiştir.
Ziyaret sırasında Kazakistan’ın kamu kurumları, ekonomik hayatta önemli yeri olan sivil toplum kuruluşları ve büyük şirketlerin yöneticileri ile temaslarda bulunulması öngörülmektedir. Ayrıntılı program katılımcı sayısı profiline göre ve firmalarımızın talepleri doğrultusunda şekillendirilecek olup, Kazakistan şirketleri ile daha fazla görüşmeler yapılması için çaba gösterilecektir.
Bahse konu ziyarete iştirak etmek isteyen şirket ve kurum temsilcilerinin aşağıdaki internet bağlantısında yer alan kayıt formunu eksiksiz doldurarak, 31 Temmuz 2015, Cuma günü mesai sonuna kadar DEİK’e ön başvuruda bulunmaları gerekmektedir:
http://kayit.deik.org.tr/KatilimFormu/80/5254
İstanbul – Astana, Astana - Almatı ve Almatı – İstanbul uçak biletleri katılımcılar tarafından temin edilecek, bilet rezervasyonu ve takibi münferit olarak yapılacaktır. Astana – Almatı uçuşu Kazakistan’ın ulusal havayolu şirketi Air Astana ile gerçekleştirilecek olup, biletler şirketin Türkiye temsilciliğinden alınabilmektedir (Tel: 0212 343 49 60 /61).
Uçak bileti hariç, diğer bütün masraf kalemlerini (konaklama, program süresince yapılacak transferler, toplantılarda tercüme hizmetleri vs.) kapsayan katılım ücreti önümüzdeki günlerde belirlenecek ve ön başvuruda bulunan firmalar bu konuda ayrıca bilgilendirilecektir.
Etkin ve tatmin edici ziyaret programının hazırlanabilmesi için müracaatların son başvuru tarihinden önce yapılması büyük önem taşımaktadır.
Detaylı bilgi için aşağıdaki iletişim bilgileriyle direkt olarak iletişime geçilmesi rica olunur.
Detaylı Bilgi
Tel: (0212) 339 50 00
Faks: (0212) 270 30 92
E-mail: info@deik.org.tr
EK-1: Taslak Program (1 sayfa)
EK-2: Bilgi Notu (2 sayfa)
İçerik ile ilgili dosyalar
