GASTRO ALATURKA ANTALYA 2018

Ülkemizin turizm yıldızı Antalya’nın önde gelen doğal güzelliklerinin biri olan  mutfağı, sokakları portakal kokan bu güzel şehrimizin domates civesi, hibeş, Toros salatası, tahinli piyazı, Yörük kebabı ilk akla gelen kendine özgü yemekleri… T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve ilgili sivil toplum kuruluşlarının desteği, bir çok yabancı gurme yazar, blogger ve uluslararası gurme turları yapan seyahat acentelerinin katılımıyla 12-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında Lara Düden Park’da  “Gastro Alaturka Antalya 2018” etkinliği düzenlenecektir.  Söz konusu etkinlik hakkında detaylı bilgi almak isteyen üyelerimizin www. gastroalaturka.com adresini ziyaret etmesi rica olunur.

TÜM HABERLER
30  Eylül  2023
Vefat ve Başsağlığı
HABERİ OKU
29  Eylül  2023
TÜRSAB Başkan Yardımcımız Davut Günaydın ve Yönetim Kurulu Üyemiz Yıldırım Taş,...
HABERİ OKU
29  Eylül  2023
TÜRSAB Başkan Yardımcımız Davut Günaydın, "Japonya Tanıtım Semineri"ne Katıldı
HABERİ OKU
27  Eylül  2023
Boğaziçi BTK Başkanı Yüksel Türemez ve BTK Yönetimi, 27 Eylül Dünya Turizm Günü...
HABERİ OKU
24  Eylül  2023
Vefat ve Başsağlığı
HABERİ OKU
22  Eylül  2023
Yönetim Kurulu Başkanımız Firuz Bağlıkaya ve Beraberindeki TÜRSAB Heyetimiz, Gl...
HABERİ OKU
22  Eylül  2023
TÜRSAB Akademi Travelport Mezunları Sertifikalarını Aldı
HABERİ OKU
22  Eylül  2023
Vefat ve Başsağlığı
HABERİ OKU
TÜM DUYURULAR
29  Eylül  2023
Beyoğlu Kültür Yolu Festivali Hakkında Duyuru
HABERİ OKU
29  Eylül  2023
Yönetim Kurulu Başkanımız Firuz Bağlıkaya, İstanbul Turizm Fuarı'na Konuşmacı O...
HABERİ OKU
27  Eylül  2023
TUREB Disiplin Kurulu Kararları Hakkında Duyuru
HABERİ OKU
26  Eylül  2023
Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun
HABERİ OKU
22  Eylül  2023
Anadolu Ateşi Gösteri Programları Hakkında Duyuru
HABERİ OKU
22  Eylül  2023
Kapadokya Üniversitesi TÜRSAB Üyelerine İndirim Duyurusu
HABERİ OKU
22  Eylül  2023
TÜRSAB – AMADEUS İş Birliği ile Düzenlenen GDS Eğitimi Hakkında Duyuru
HABERİ OKU
19  Eylül  2023
Anadolu'nun Orta Çağ'dan Kalma Ahşap Direkli ve Kirişli 5 Camisi UNESCO Dünya M...
HABERİ OKU