GASTRONOMİ TURİZMİ İHTİSAS BAŞKANLIĞIMIZ KOORDİNASYONUNDA, KARADENİZ MUTFAĞI VE TADIM ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Gastronomi Turizmi İhtisas Başkanlığımız koordinasyonunda, 5 Haziran 2024 tarihinde ‘Nalia Karadeniz Mutfağı Güneşli’ Restoran’da Karadeniz Mutfağına ilişkin bilgilendirme ve tadım deneyimi gerçekleştirildi.
Etkinliğe; Gastronomi Turizmi İhtisas Başkanımız Erdal Çeri, İhtisas Yardımcısı Şebnem Urgancıoğlu ve Sevtap Başşengil, Boğaziçi BTK Başkanımız Yüksel Türemez, Fatih BTK Başkan Yardımcımız Okan Başusta ve üyelerimiz katılım gösterdi.
Etkinlik kapsamında, Karadeniz’in yöresel mutfağını oluşturan lezzetlerin öyküsü anlatıldı ve Karadeniz mutfağına dair bilinen yanlış tabirler ile yemeklerin yapımına ilişkin bilgiler verildi.
Misafirperverliklerinden dolayı Süleyman Tarakçı'ya teşekkür ederiz.