TÜRSAB, 2025 YILI HAC KONFERANSI VE FUARI'NA (CONFEX) KATILDI
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde 9–12 Kasım 2025 tarihleri arasında düzenlenen 2025 Yılı Hac Konferansı ve Fuarı'na (Confex) katılım gösterdi.
Birliğimizi temsilen Hac-Umre İhtisas Başkan Yardımcımız Sayın M. Salih Kutluoğlu’nun katıldığı fuara, Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı, Türk Hava Yolları ve çeşitli sektör paydaşları yer aldı.
İhtisas Başkan Yardımcımız Kutluoğlu, etkinlik boyunca çeşitli kurum ve katılımcılarla ikili görüşmeler yaparak 2026 yılı hac organizasyonuna yönelik fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca, Diyanet İşleri Başkanlığının yeni atanan yetkilileri tebrik edilerek iş birliğinin önemi vurgulandı.
Yoğun bir katılım ile gerçekleşen fuar, hac ve umre turizmi sektöründeki güncel gelişmelerin değerlendirilmesi ve iş birliği imkanlarının artırılması açısından önemli bir etkinlik oldu.








