TÜRSAB KAÇKAR TURİZM FUARI BASIN TOPLANTISINA KATILIM SAĞLADI
Doğu Karadeniz’in turizm potansiyelini ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtmayı amaçlayan Kaçkar Turizm Fuarı’nın basın toplantısı, 2 Nisan Perşembe günü yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
17–18 Nisan 2026 tarihlerinde Rize Merkez Çay Çarşısı Etkinlik Alanı’nda düzenlenecek fuarın İstanbul’daki tanıtım toplantısına; Rize Vali Yardımcısı Abdullah Kurt, Artvin Vali Yardımcısı Dilara Şenoğlu, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkadir Öksüz, Rizem Kültür Turizm Derneği Başkanı Burak Avcı, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) yetkilileri, Birliğimiz’i temsilen Yönetim Kurulu Üyemiz Gürkan Özcan, Doğu Karadeniz BTK Başkanımız Mehmet Ali Tuna ile sektör paydaşları, basın mensupları ve çok sayıda davetli katılım sağladı.
Bölgenin değerlerini küresel ölçekte görünür kılmayı hedefleyen organizasyona; 16 ülkeden davetli seyahat acentalarının yanı sıra bine yakın yerli ve yabancı sektör temsilcisi ile çok sayıda turizm profesyonelinin katılması bekleniyor.






