TÜRSAB VE NANTA İŞ BİRLİĞİNDE TÜRKİYE – NİJERYA SEYAHAT ACENTALARI SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TÜRSAB ile NANTA (National Association of Nigeria Travel Agencies) iş birliğinde, Nijerya destinasyonunu tanıtmak ve iki ülke seyahat acentaları arasında iş birliği olanaklarını değerlendirmek amacıyla 7 Ağustos 2025 Perşembe günü çevrim içi bir seminer düzenlendi.
Etkinlik, NANTA Ulusal Başkanı Sayın Folami Sabitu Olayinka, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Davut Günaydın ile Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Yıldırım Taş’ın açılış konuşmalarıyla başladı. Başkanlar, her iki ülkeden katılımcıları selamlayarak karşılıklı iş birliği temennisinde bulundu.
Türk Hava Yolları Lagos ekibinin de yer aldığı seminere 200’ün üzerinde seyahat acentası katıldı. Türkiye ve Nijerya’dan katılımcıların tanıştığı etkinlikte turizmde yapılabilecek iş birlikleri değerlendirildi ve tarafların pazarlara yönelik soruları yanıtlandı. Seminerin sonunda, Türkiye ve Nijerya arasında karşılıklı tanıtım gezileri düzenlenmesi yönünde karar alındı.
TÜRSAB ve NANTA olarak, seminere ilgi gösteren tüm üyelerimize teşekkür ederiz.



