YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ VE TUGEV BAŞKAN YARDIMCISI FİRUZ BAĞLIKAYA TURİZM GELİŞTİRME VE EĞİTİM VAKFI'NIN (TUGEV) 23. GENEL KURULU'NA KATILIM GÖSTERDİ
Turizm Geliştirme ve Eğitim Vakfı'nın (TUGEV) 23. Genel Kurulu, 12 Temmuz Çarşamba günü (bugün) İstanbul Ticaret Odası ve TUGEV – ICVB Başkanı Sayın Şekib Avdagiç'in ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız ve TUGEV Başkan Yardımcısı Firuz Bağlıkaya da katılım gösterdi.
Toplantıda, Türkiye ve İstanbul turizminin mevcut potansiyelini kademeli olarak geliştirmek ve turizm sektörümüzün ülke ekonomisine olan katkısını artırmak üzere değerlendirmeler yapıldı.
Genel Kurulda yapılan seçimde bir kez daha TUGEV Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Sayın Şekib Avdagiç'i, Başkan Yardımcılığı görevine devam eden Firuz Bağlıkaya ve Bahadır Yaşık ile TUGEV Yönetim Kurulu'nu tebrik ediyoruz.






