AGRO TARIM PROJESİ KAPSAMINDAKİ İLK ADIM HATAY'DA ATILDI

TÜRSAB Gastronomi Turizmi İhtisas Başkanlığı üzerinde çalıştığı Agro Tarım Projesi kapsamındaki ilk adımı zengin mutfak kültürü olan Hatay’da attı. 5-6 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen geziye; TÜRSAB Başkan Yardımcısı Ali Bilir, Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Gencer, Gastronomi Turizmi İhtisas Başkanı Ömer Kartın ve Hatay Bölgesel Temsil Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aycıl öncülüğünde toplam 12 acentamızın temsilcileri katıldı.

TÜM HABERLER
03  Şubat  2023
Güney Marmara Bölge Temsil Kurulumuz Tarafından Bulgaristan İnceleme Gezisi Düz...
HABERİ OKU
03  Şubat  2023
TÜRSAB Akademik Kurulu Toplantısı Gerçekleşti
HABERİ OKU
03  Şubat  2023
Hatay BTK Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında İhtiyaç Sahibi Çocuklarla Bir Ar...
HABERİ OKU
02  Şubat  2023
ISO:9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi Denetimimiz Gerçekleşti
HABERİ OKU
01  Şubat  2023
TÜRSAB Heyetimiz İspanya Krallığı İstanbul Başkonsolosu Alvaro de La Riva Guzmá...
HABERİ OKU
01  Şubat  2023
İŞKUR Bursa İl Müdürü Eren Türkmen ve İŞKUR Heyeti Güney Marmara Bölge Temsil K...
HABERİ OKU
31  Ocak  2023
İstanbul Fatih Bölge Temsil Kurulu Heyeti Genel Merkezimizi Ziyaret Etti
HABERİ OKU
31  Ocak  2023
Mezopotamya Bölge Temsil Kurulu Heyeti Genel Merkezimizi Ziyaret Etti
HABERİ OKU
TÜM DUYURULAR
02  Şubat  2023
TÜRSAB İŞKUR İş Birliği Anlaşması Kapsamında SGK ve İŞKUR Teşvikleri Hakkında D...
HABERİ OKU
02  Şubat  2023
TÜRSAB ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı'na Katılıyor
HABERİ OKU
01  Şubat  2023
"Barcelona Connects Türkiye" Etkinliği Hakkında Duyuru
HABERİ OKU
31  Ocak  2023
Kültür Keşifleri Canlı Yayını 1 Şubat Çarşamba | 14.00
HABERİ OKU
30  Ocak  2023
TÜRSAB İŞKUR İş Birliği Protokolü İmza Töreni TÜRSAB TV'de
HABERİ OKU
30  Ocak  2023
Resmi Gazete’de Yayımlanan 7432 Sayılı Uludağ Alanı Hakkında Kanun ve 117 Sayıl...
HABERİ OKU
27  Ocak  2023
Firmaların Yurt Dışı Kaynaklı Dövizlerinin Türk Lirasına Dönüşümünün Desteklenm...
HABERİ OKU
26  Ocak  2023
Regaip Kandilimiz Mübarek Olsun
HABERİ OKU