“GASTRONOMİ TURİZMİNİN GELİŞİMİ, NEREDEN NEREYE GİDİYOR?” PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
2-4 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleşen 15.Travel Turkey İzmir Fuarı kapsamında 4 Aralık 2021 Tarihinde, TÜRSAB Gastronomi Turizmi İhtisas Başkanı Ömer KARTIN’ın moderatörlüğünde, “Gastronomi Turizminin Gelişimi, Nereden Nereye Gidiyor?” paneli gerçekleştirildi. Panele, İstanbul Okan Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı Dr. İlkay GÖK, Tarsus Slow Food Sözcüsü ve Tarsus Ticaret Sanayi Odası Gastronomi Komitesi Başkanı Yasmina LOKMANOĞLU, Maestro Hotel Executive Chef’i Aydın DEMİR ve Slow Food Halfeti Temsilcisi Nihat ÖZDAL katılmış olup gastronomi turizmini geliştirmek ve turizmcilere yeni fırsatlar sunmak üzere değerlendirmelerde bulunuldu.