SEYAHAT ACENTALARI DÜZCE İNFOSUNDA BULUŞTU

Seyahat Acentaları Düzce İnfosunda Buluştu

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Bölge Temsil Kurulları aracılığıyla düzenlediği bilgilendirme gezilerine devam ediyor. İç turizmdeki haraketliliği artırmak ve yeni destinasyonlar keşfetmek amacıyla İstanbul Asya BTK ve Batı Karadeniz BTK tarafından organize edilen gezi, seyahat acentası temsilcilerini bir araya getirdi.

TÜRSAB Sayman Üyesi İbrahim Halil Kalay ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bilir’in de katıldığı gezide, özellikle etnik kökenindeki çeşitliliği, doğa turizmine olan uygunluğu ve İstanbul’a olan yakınlığıyla alternatif bir turizm destinasyonu olmayı hedefleyen Düzce şehri tanıtıldı. Seyahat acentaları temsilcilerinden oluşan kafile, TÜRSAB İstanbul Asya BTK Başkanı Sedat Başalan ve Batı Karadeniz BTK Başkanı Ercan Güner’in kılavuzluğunda şehirde incelemelerde bulundu.

İlk durağı Sazköy olan kafile, burada Kafkas yöresine ait halk danslarından örnekler sunan bir grup tarafından karşılandı. Karşılamadan sonraki plaket töreninde Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin; TÜRSAB’a bölgeye olan hassasiyetinden ötürü teşekkür ederek, seyahat acentalarının tecrübelerine ihtiyaçları olduğunu söyledi. Ardından Samandere Şelalesi’ni ziyaret eden TÜRSAB kafilesi, buradan da 35 ender kuş türüne ev sahipliği yapan Efteni Gölü’ne hareket ederek, Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Resul Taştan rehberliğinde bölgeyi gezdi.

Daha sonra Güzeldere Şelalesi’ne gelen seyahat acentası temsilcileri, burada da Karadeniz yöresinden bir folklor ekibi tarafından karşılandı. Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan; “Öncelikle TÜRSAB’a bölgemize yapmış oldukları bu önemli geziden dolayı çok teşekkür ediyorum. Düzce, İstanbul’a 2 saat uzaklıkta bir yer. Üzerinde çalıştığımız 8 yeraltı kaynağımızla kaplıca turizmi için önemli adımlar atmayı düşünüyoruz. Burası aynı zamanda tarım planlaması da yapılan bir şehir. Yayla turizmi ve kültür turizmi için de oldukça müsait bir destinasyonuz” şeklinde konuşarak, Düzce’nin turizm potansiyeli hakkında bilgi verdi. Sonrasında Toptepe’yi ziyaret eden TÜRSAB kafilesi, ardından da Binef At Çiftliği’ni gezdi.

TÜRSAB İstanbul Asya BTK Başkanı Sedad Başalan ve Batı Karadeniz BTK Başkanı Ercan Güner, düzenlenen info gezisinin seyahat acentaları ve iç turizm için büyük önem taşıdığını belirterek, emeği geçen bütün paydaşlara teşekkürlerini iletti. 30’dan fazla seyahat acentası temsilcisinin yer aldığı geziye, basın mensupları da yoğun ilgi gösterdi.

TÜM HABERLER
16  Ekim  2026
Küba Turizm Kurulu Turizm İşleri Danışmanı Eddy Santos González, TÜRSAB Çukurov...
HABERİ OKU
16  Ekim  2026
Küba Turizm Kurulu Turizm İşleri Danışmanı Eddy Santos González, TÜRSAB Çukurov...
HABERİ OKU
15  Ekim  2026
Yönetim Kurulu Başkanımız Firuz Bağlıkaya ve Başkan Başdanışmanımız Numan Olcar...
HABERİ OKU
13  Ekim  2026
TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanımız Firuz Bağlıkaya DEİK Tarafından Düzenlenen AB-...
HABERİ OKU
13  Ekim  2026
TÜRSAB Heyetimiz RTG Summit ve QTA Reisesommer 2026 Etkinliklerine Katılarak Al...
HABERİ OKU
12  Ekim  2026
Türkiye’de Hizmet Veren Büyük Tur Operatörlerinin Temsilcileri, Yönetim Kurulu ...
HABERİ OKU
10  Ekim  2026
Vefat ve Başsağlığı
HABERİ OKU
09  Ekim  2026
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) Başkanı İsmet Dalcı Yönetim Kurulu Başka...
HABERİ OKU
TÜM DUYURULAR
16  Ekim  2026
TTI İzmir Seyahat Acentalarımıza, Konaklama Tesislerine ve Tüm Sektör Paydaşlar...
HABERİ OKU
16  Ekim  2026
Seyahat Acentalarımız İçin Bankaların Pos Komisyon Oranları
HABERİ OKU
16  Ekim  2026
TÜRSAB-Yapı Kredi İş Birliği Anlaşması Hakkında Duyuru
HABERİ OKU
15  Ekim  2026
20. TTI İzmir – Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi Hakkında Duyuru
HABERİ OKU
14  Ekim  2026
"Antandros Kazıları ve Aeneas’ın İzinde" Paneli Hakkında Duyuru
HABERİ OKU
13  Ekim  2026
TÜRSAB Üyesi Seyahat Acentalarına Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’ni Ücr...
HABERİ OKU
13  Ekim  2026
Ankara’nın Başkent İlan Edilişinin 103. Yıl Dönümünü Kutlu Olsun
HABERİ OKU
09  Ekim  2026
Aziz Polikarp Anı Alanı’nın Ziyarete Açılması Hakkında Duyuru
HABERİ OKU