TÜRKİYE'NİN İLK HİBRİT FUARI: “TRAVEL TURKEY İZMİR”

Türkiye'nin İlk Hibrit Fuarı: “Travel Turkey İzmir”

Dünya turizm sektörünü bir araya getiren Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi, 4-6 Şubat 2021 tarihleri arasında “hibrit” olarak düzenlenecek. Pandemi sürecinin durağanlığını bünyesinde gerçekleşecek görüşmeler, anlaşmalar ve iş birlikleriyle çözmeyi hedefleyen Travel Turkey İzmir, hem fiziki hem de online olarak gerçekleşerek bir ilke imza atacak.

Dünya ve ülke turizmini İzmir’de buluşturarak turizm sektörünü Türkiye’de her mevsim canlı tutan Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi için çalışmalar son hızıyla devam ediyor. 4-6 Şubat 2021 tarihleri arasında; T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Fuarcılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. ve İZFAŞ ortaklığıyla düzenlenecek Travel Turkey İzmir; 14. kez sektörü bir araya getirecek. Yeni dönemin turizm rotası, Travel Turkey İzmir Fuarı’nda çizilecek.

Hem fiziki hem online

Covid-19 salgınından büyük oranda etkilenen fuarcılık sektörü, son dönemlerde atılan “online” adımlarla rahat bir nefes aldı. 14. Travel Turkey İzmir Fuarı, fiziki olarak Fuar İzmir’de gerçekleşmenin yanı sıra online olarak da düzenlenerek, yurt içi ve yurt dışından sektör profesyonellerini bir araya getirecek. Bu sayede Travel Turkey İzmir’e farklı bir teknolojik boyutun kalıcı olarak kazandırılması hedeflenirken, sektörün nabzı hız kesmeden atmaya devam edecek. 

Online ikili görüşme

“Yurt Dışından Alım Heyeti” programına fiziki katılım gösteremeyecek olan sektör profesyonelleri için online B2B oturumları düzenlenecek. Böylece sanal ortamda katılımcı firmalar ile satın alma heyetlerinin iş görüşmeleri yapması sağlanacak. Fiziki olarak fuara katılım gösterecek Hosted Buyer çalışmaları için havayollarının direk uçuş gerçekleştirdiği ülkeler göz önünde bulundurulacak.

Travel Turkey İzmir’de Akdeniz hedefi

Pandemi sonrası yeni bölgelerin popülerlik kazanacağı ön görülürken,  Travel Turkey İzmir Fuarı’nda Akdeniz ülkelerinin de yer alması planlanıyor. Bu sayede dünyadaki turizm destinasyonlarının büyük çoğunluğunun Travel Turkey Turizm Fuarı’nda yer alması ve fuarın uluslararası platformda yeni bir kimlik kazanması hedefleniyor.

TÜM HABERLER
16  Ekim  2026
Küba Turizm Kurulu Turizm İşleri Danışmanı Eddy Santos González, TÜRSAB Çukurov...
HABERİ OKU
16  Ekim  2026
Küba Turizm Kurulu Turizm İşleri Danışmanı Eddy Santos González, TÜRSAB Çukurov...
HABERİ OKU
15  Ekim  2026
Yönetim Kurulu Başkanımız Firuz Bağlıkaya ve Başkan Başdanışmanımız Numan Olcar...
HABERİ OKU
13  Ekim  2026
TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanımız Firuz Bağlıkaya DEİK Tarafından Düzenlenen AB-...
HABERİ OKU
13  Ekim  2026
TÜRSAB Heyetimiz RTG Summit ve QTA Reisesommer 2026 Etkinliklerine Katılarak Al...
HABERİ OKU
12  Ekim  2026
Türkiye’de Hizmet Veren Büyük Tur Operatörlerinin Temsilcileri, Yönetim Kurulu ...
HABERİ OKU
10  Ekim  2026
Vefat ve Başsağlığı
HABERİ OKU
09  Ekim  2026
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) Başkanı İsmet Dalcı Yönetim Kurulu Başka...
HABERİ OKU
TÜM DUYURULAR
16  Ekim  2026
TTI İzmir Seyahat Acentalarımıza, Konaklama Tesislerine ve Tüm Sektör Paydaşlar...
HABERİ OKU
16  Ekim  2026
Seyahat Acentalarımız İçin Bankaların Pos Komisyon Oranları
HABERİ OKU
16  Ekim  2026
TÜRSAB-Yapı Kredi İş Birliği Anlaşması Hakkında Duyuru
HABERİ OKU
15  Ekim  2026
20. TTI İzmir – Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi Hakkında Duyuru
HABERİ OKU
14  Ekim  2026
"Antandros Kazıları ve Aeneas’ın İzinde" Paneli Hakkında Duyuru
HABERİ OKU
13  Ekim  2026
TÜRSAB Üyesi Seyahat Acentalarına Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’ni Ücr...
HABERİ OKU
13  Ekim  2026
Ankara’nın Başkent İlan Edilişinin 103. Yıl Dönümünü Kutlu Olsun
HABERİ OKU
09  Ekim  2026
Aziz Polikarp Anı Alanı’nın Ziyarete Açılması Hakkında Duyuru
HABERİ OKU