TÜRSAB, 25. UITT UKRAYNA ULUSLARARASI TURİZM FUARI’NA KATILDI

25’inci UITT Ukrayna Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de kapılarını açtı. TÜRSAB, 60 ülkeden 700 katılımcının yer aldığı UITT Ukrayna Turizm Fuarı’nda ülkemizi temsil ediyor. Dünyanın çeşitli ülkelerinden tur operatörleri ve seyahat acentalarının takip ettiği Ukrayna Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’ndaki TÜRSAB standı, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Ukrayna seyahat pazarının en büyük buluşması olan fuara Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) adına; Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, Başkan Yardımcıları, Selçuk Boynueğri, Bedirhan Bayka, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Bilir, Mehmet Nezih Hacıalioğlu ve Orta Anadolu Bölge Temsil Kurulu Başkanı Hacı Öztürk, Kuşadası Bölge Temsil Kurulu Başkanı Gökhan Aydın, İzmit Körfez Bölge Temsil Kurulu Başkanı Aytekin Şahinbaş, Adana Bölge Temsil Kurulu Başkanı Murat Şirin, Doğu Anadolu Bölge Temsil Kurulu Başkanı Cevdet Özgökçe, Mersin Bölge Temsil Kurulu Başkanı Hakan Bayındır, GAP Bölge Temsil Kurulu Başkanı Soner Bacaksız ile Strateji Koordinasyon ve Planlama Grup Başkanı Levent Demirel katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Kiev Büyükelçisi Yağmur Ahmet Güldere, fuarın ilk günü Kiev’e gelen turizm sektörü temsilcilerine destek verdi. Antalya İl Kültür Turizm Müdürü İbrahim Acar, TÜROFED Başkanı Osman Ayık ve AKTOB Başkanı Dr. Erkan Yağcı TÜRSAB standını ziyaret etti. TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, basın mensuplarının 2019 sezonu ile ilgili sorularına yanıt verdi.

22 binden fazla turizm profesyonelinin takip etmesi beklenen fuarın ilk günü TÜRSAB standında, Ukrayna turizm pazarından gelen turist sayısını artırmaya yönelik ikili görüşmeler gerçekleştirildi. UITT Ukrayna Turizm Fuarı 29 Mart günü sona erecek.

22  Temmuz  2019
TURSAV Vakıf toplantısı, Genel Merkezimizde gerçekleştirildi