TÜRSAB “AKDENİZ BÖLGE TEMSİL KURULU YENİ HİZMET BİNASI” AÇILDI

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden olan Antalya’da TÜRSAB Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Yeni Hizmet Binası törenle açıldı.

Törene TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, Başkan Yardımcısı Bedirhan Bayka, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Özden, Ali Bilir, İbrahim Canatan, M. Nezih Hacıalioğlu, Hüseyin Kurt, TÜRSAB Genel Sekteri Melike Ertekin, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve bölgede faaliyet gösteren seyahat acentası temsilcileri katıldı.  TÜRSAB Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ferit Turgut’un ev sahipliğini yaptığı tören, Suriye’nin kuzeyinde gerçekleşen “Barış Pınarı Harekatı” nedeniyle müziksiz düzenlendi. Binanın açılışını yapan TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, konuşmasına operasyonda görev yapan askerlere başarılar dileyerek başladı. Barış Pınarı Harekatı’nın başarılı olmasını gönülden dilediklerini belirten Bağlıkaya, ''Askerlerimizin evlerine sağ salim dönmelerini canı gönülden diliyoruz. Şehitlerimiz var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına sabırlar diliyoruz. Biz, yeni hizmet binası için çok daha görkemli bir açılış planlıyorduk ama gelen üzücü haberler üzerine tempoyu düşürdük. Ülkemizin bekası her şeyin önünde gelir” dedi.

“YEREL HİZMETTE GÜÇLÜ OLACAĞIMIZA SÖZ VERDİK”

TÜRSAB'ın yeni Yönetim Kurulu’nun göreve gelir gelmez 35 bölgedeki hizmet binalarını yenilemeye başladığını söyleyen Bağlıkaya, turizmin başkenti Antalya'ya ayrıcalık tanıdıklarını vurguladı. Binaları yenileyerek seyahat acentalarına daha iyi hizmet vermeyi amaçladıklarını söyleyen TÜRSAB Başkanı; “Biz hizmetin yerelde daha güçlü olması sözü ile göreve geldik. Dolayısıyla aynı şekilde uyguluyoruz. İstanbul'dan Türkiye'nin her yerindeki turizm hareketini yönetmek kolay değil. 81 vilayet, 20'ye yakın beldede organize olmuş vaziyetteyiz. Dolayısıyla 100'e yakın noktada hizmet veriyoruz” dedi.

Antalya’nın turizm başkenti olduğuna dikkat çeken Bağlıkaya; “Burada farklı bir binamız oldu. Antalya'daki binamızı bütün seyahat acentalarına hizmet edecek bir merkez haline dönüştürdük. İçinde seminer ve toplantı salonlarımız var. Buranın verimli kullanılmasını istiyoruz” diye konuştu.

“TURİZMDE YENİ REKORLAR KIRACAĞIZ”

Turizmde yeni rekorlar beklediklerini söyleyen TÜRSAB Başkanı, “Bu yıl oldukça güzel geçti. Turizmde rekorlarla devam eden yeni yıllar gelecek. Turizm ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yönetimi devraldıkları günden bu yana TÜRSAB’ın turizmde lider bir konum alabilmesi için yaptıkları çalışmaları da anlatan Bağlıkaya, konuşmasının ardından açılış kurdelesini kesti.

“YENİ BİNAMIZ FİKİR ÜRETME, ÇÖZÜM BULMA MERKEZİ OLACAK”

Yeni hizmet binasının üyelere en iyi şekilde hizmet vereceğini ifade eden TÜRSAB Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ferit Turgut ise “Değişim diye yola çıktığımız günden beri tohumlar yeşerdi. Açılışını yaptığımız ofisimize sadece ofis değil, toplanma merkezi, fikir üretme merkezi, çözüm bulma merkezi vizyonu ile bakıyoruz. ‘Değişim’ dediğimiz günden beri üyelerimizin sorunlarını çözüyoruz. Yönetim Kurulu toplantılarını herkese açıp, meslektaşlarımızın meclisi haline getirdik. Her fikre ve eleştiriye masamızı açtık. Her birini değerlendirdik. Sonuna kadar takip ettik. Daha iyilerini yapmak ve meslektaşlarımızın aidiyet duygularını geliştirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Törene katılanlar açılışın ardından yeni hizmet binasını gezerek bilgi aldı.

02  Temmuz  2020
Yönetim Kurulu Üyemiz Diyaeddin Şahin Hac ve Umre Acentalarımızla Bir Toplantı ...
TÜRSAB Heyetimiz, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'i Ziyaret Etti
01  Temmuz  2020