TÜRSAB BAŞKANI BAĞLIKAYA VE MAVİ LİSTE ADAYLARINDAN İTO BAŞKANI AVDAGİÇ’E ZİYARET

26 Ekim 2026

 

 

TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya ve Mavi Liste Adaylarından
İTO Başkanı Avdagiç’e Ziyaret

 

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, İstanbul Ticaret Odası (İTO) 22. Dönem Oda Organ Seçimlerinde, 23. Grup Yolcu Taşımacılığı ve Seyahat Acenteleri Meslek Komitesi’nde Mavi Liste’de yer alan adaylarla birlikte, İTO Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç’i makamında ziyaret etti.

27 Ekim’de gerçekleştirilecek İTO Meslek Komitesi seçimleri öncesinde gerçekleşen ziyarette, seyahat acentalarının mesleki temsili ve sektörün beklentileri çerçevesinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda, Mavi Liste’de yer alan adayların seyahat acentalarının sorunlarına çözüm üretmek, beklentilerini karşılamak ve ihtiyaçlarına yanıt verecek çalışmalar yürütmek için hem sahada hem de karar alma mekanizmalarında aktif rol üstlenecekleri ifade edildi. Adaylar, seyahat acentalarının ortak taleplerini karar süreçlerine taşıyan, somut sonuçlar üreten ve mesleki temsil gücünü artıran bir anlayışla hareket edeceklerini belirtti.

Görüşmede ayrıca, seyahat acentaları ile yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren işletmeler arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve sektörler arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi konuları ele alındı. İTO çatısı altında yürütülecek çalışmalarla bu alanlarda iş birliğinin artırılmasının, yeni iş olanaklarının oluşturulmasına ve turizm faaliyetlerinin desteklenmesine katkı sağlayacağı ifade edildi.

 

İTO 22. Dönem Oda Organ Seçimleri, 23. Grup Yolcu Taşımacılığı ve Seyahat Acenteleri Meslek Komitesi Mavi Liste adayları şu isimlerden oluşuyor:

Yıldırım Taş, Hasan Bayram, Şehnaz Askeroğlu, Mehmet Öksüz, Okan Cem Başusta, Yüksel Türemez, Aşkın Kördal, Salih Kutluoğlu, Ayfer Kuralay, Hamdi Ceylan, Yasin Karaman, Halil Koldemir, Ercan Sarı, Ferhat Günbay, Kerem Demirkan, Yusuf Büker ve Murat Delipoyraz.

 

TÜM HABERLER
04  Kasım  2026
TÜRSAB, “COP31’e Doğru: Vakıfbank Geleceğe Değer” Etkinliğine Katılım Sağladı
HABERİ OKU
03  Kasım  2026
PAPGJC/60 Toplantısında TÜRSAB'ın Görüşleri Aktarıldı
HABERİ OKU
02  Kasım  2026
TÜRSAB Heyetimiz Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i Ziyaret...
HABERİ OKU
02  Kasım  2026
Vefat ve Bağsağlığı
HABERİ OKU
28  Ekim  2026
Vefat ve Başsağlığı
HABERİ OKU
27  Ekim  2026
İstanbul Ticaret Odası (İTO) 22. Dönem Oda Organ Seçimleri İstanbul Fuar Merkez...
HABERİ OKU
26  Ekim  2026
Antalya Turizm Fuarı Kapılarını Açtı
HABERİ OKU
23  Ekim  2026
TÜRSAB ve Volkswagen Ticari Araç Sektör Buluşması Gerçekleştirildi
HABERİ OKU
TÜM DUYURULAR
05  Kasım  2026
Enformasyon Memurluğu Sınavı Hakkında Duyuru
HABERİ OKU
05  Kasım  2026
10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni Kapsamında Ankara Palas Müzesi'nin 1 Gün Süreyle...
HABERİ OKU
02  Kasım  2026
Yerebatan Sarnıcı Ziyaret Saatleri Hakkında Duyuru
HABERİ OKU
29  Ekim  2026
TÜRSAB Kültür Turizmi İhtisas Başkanlığı Beyoğlu Bilgilendirme Gezisi Hakkında ...
HABERİ OKU
29  Ekim  2026
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na Özel Ankara Palas Müzesi'nin Ücretsiz Ziyarete Aç...
HABERİ OKU
28  Ekim  2026
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!
HABERİ OKU
26  Ekim  2026
İtalya Torino Bilgilendirme Gezisi Hakkında Duyuru
HABERİ OKU
23  Ekim  2026
Türkiye İş Bankası İktisadi Bağımsızlık Müzesi Hakkında Duyuru
HABERİ OKU