TÜRSAB İZMİR'DE HORECA FAİR EGE ULUSLARARASI OTEL EKİPMANLARI AĞIRLAMA TEKNOLOJİLERİ VE EV DIŞI TÜKETİM FUARI’NA KATILDI

TÜRSAB İzmir'de Horeca Fair Ege Uluslararası Otel Ekipmanları Ağırlama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’na Katıldı

Turizm sektörü paydaşları, İzmir’de HORECA Fair Ege Uluslararası Otel Ekipmanları Ağırlama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’nda buluştu. Bu yıl 5’inci kez Fuarİzmir’de kapılarını açan HORECA Fuarı’nda TÜRSAB da yer aldı. Fuara; TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Gencer, Ege BTK Başkanı Kıvanç Meriç, TÜRSAB Fuarcılık Genel Koordinatörü Selçuk Nazilli, Hukuk Başdanışmanı İlker Ünsever, Bilgi Teknolojileri ve Medya İletişimi Grup Başkanı Mesut Kanat katıldı.

Fuarın açılış töreninde İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Dünya Turizm Örgütü Başkan Yardımcısı Gunter Ihlau, TÜRSAB Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, TÜROFED Başkanı Sururi Çorabatır, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler konuşma gerçekleştirdi. TÜRSAB Başkanı Firuz B. Bağlıkaya yaptığı konuşmada fuarların kent ve turizm ekonomisine katkısına değindi. Bağlıkaya; “Fuarlar kent ekonomisine sağladıkları katkının yanı sıra kültürel ve sosyal etkileriyle de çok önemli etkinlikler. Fuarcılık turizme doğrudan etki eden, turizm ekonomisinin bir parçasıdır.  Ülkemizin fuar kavramıyla tanıştığı kenttir İzmir. Her yeni fuar sadece İzmir’e değil, ülkemize de büyük fayda sağlayacaktır. Bu nedenle HORECA Fuarı’nı önemli buluyoruz.  Bu fuarda bulunmamız, İzmir’e, İzmirli dostlara, İzmir turizmine verdiğimiz önem ve değeri gösteriyor. İzmir için, turizm için, dostlarımızın yanında olmak için buradayız ve her zaman ve her fırsatta burada olacağız.” dedi.

Fuarı gezen TÜRSAB heyeti, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile TÜROFED stantlarına ziyaret gerçekleştirdi. Fuar 22 Şubat tarihinde sona erecek.

TÜM HABERLER
16  Ekim  2026
Küba Turizm Kurulu Turizm İşleri Danışmanı Eddy Santos González, TÜRSAB Çukurov...
HABERİ OKU
16  Ekim  2026
Küba Turizm Kurulu Turizm İşleri Danışmanı Eddy Santos González, TÜRSAB Çukurov...
HABERİ OKU
15  Ekim  2026
Yönetim Kurulu Başkanımız Firuz Bağlıkaya ve Başkan Başdanışmanımız Numan Olcar...
HABERİ OKU
13  Ekim  2026
TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanımız Firuz Bağlıkaya DEİK Tarafından Düzenlenen AB-...
HABERİ OKU
13  Ekim  2026
TÜRSAB Heyetimiz RTG Summit ve QTA Reisesommer 2026 Etkinliklerine Katılarak Al...
HABERİ OKU
12  Ekim  2026
Türkiye’de Hizmet Veren Büyük Tur Operatörlerinin Temsilcileri, Yönetim Kurulu ...
HABERİ OKU
10  Ekim  2026
Vefat ve Başsağlığı
HABERİ OKU
09  Ekim  2026
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) Başkanı İsmet Dalcı Yönetim Kurulu Başka...
HABERİ OKU
TÜM DUYURULAR
16  Ekim  2026
TTI İzmir Seyahat Acentalarımıza, Konaklama Tesislerine ve Tüm Sektör Paydaşlar...
HABERİ OKU
16  Ekim  2026
Seyahat Acentalarımız İçin Bankaların Pos Komisyon Oranları
HABERİ OKU
16  Ekim  2026
TÜRSAB-Yapı Kredi İş Birliği Anlaşması Hakkında Duyuru
HABERİ OKU
15  Ekim  2026
20. TTI İzmir – Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi Hakkında Duyuru
HABERİ OKU
14  Ekim  2026
"Antandros Kazıları ve Aeneas’ın İzinde" Paneli Hakkında Duyuru
HABERİ OKU
13  Ekim  2026
TÜRSAB Üyesi Seyahat Acentalarına Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’ni Ücr...
HABERİ OKU
13  Ekim  2026
Ankara’nın Başkent İlan Edilişinin 103. Yıl Dönümünü Kutlu Olsun
HABERİ OKU
09  Ekim  2026
Aziz Polikarp Anı Alanı’nın Ziyarete Açılması Hakkında Duyuru
HABERİ OKU