GASTRONOMİ TURİZMİ İHTİSAS BAŞKAN YARDIMCIMIZ ŞEBNEM URGANCIOĞLU ERGÜDER, RİZE GASTRONOMİ ÇALIŞTAYI'NA KATILDI
16-18 Kasım tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından düzenlenen Rize Gastronomi Çalıştayı'na Birliğimizi temsilen Gastronomi Turizmi İhtisas Başkan Yardımcımız Şebnem Urgancıoğlu Ergüder katıldı.
Şehirlerde tarım ekonomisi ve gelişiminde bölgesel hareketlilik ve dünyadaki durum, yöresel mutfakların markalaşması ve sürdürülebilirliği, yeni trendler, Rize’nin gastro-ekonomi ve kültür değerleri ve yapılanması, turizm ve gastronomin gelişiminde STK ve medyanın etkisi, gastronomik kalkınma için konaklama ve otelcilik hizmetlerinin sürdürülebilirliği ve etkisi konularının görüşüldüğü çalıştayda Ergüder, yöresel mutfakların markalaşması ve sürdürülebilirliği üzerine görüşlerini paylaştı.